инкрустиране на диамант в зъба

ДИАМАНТ НА ЗЪБА

Накратко за "Инкрустирането" на диамант в зъба

Представи си какво би било всеки път, когато се усмихнеш, хората да спират поглед върху сияещия скъпоценен камък, инкрустиран в зъба ти…

Нека ти обясня накратко как това може да стане реалност и усмивката ти да заблести, както на десетки мои пациенти.

Цялата процедура става изключително бързо и напълно безболезнено. Извършва се в три прости стъпки:

1. Заедно с теб ще изберем вида и големината на диаманта, който да използваме, както и мястото, на което да го поставим.

2. Ще оформя лек отвор в емайла на съответния зъб, съобразен с големината на диаманта.

3. Ще фиксирам диаманта на мястото му.

Play Video

Сигурен съм, че въпреки това кратко обяснение, все още имаш разни въпроси в главата, особено ако досега не си чувал за подобна услуга.

Нека отговоря на най-честите въпроси, които пациентите ми задават, относно инкрустирането на диаманти на зъбите.

диамант на зъба

Не, няма такава опасност, фиксирането е изключително добро. Единствено, не е препоръчително да се ползват електрически четки.

Не. По никакъв начин няма да попречи на бъдещи процедури, като лекуване на кариеси, почистване на зъбен камък и тн.

Да, може да бъде премахнато много бързо. Нито поставянето, нито премахването на диамантчето причинява каквато и да е болка.
При свалянето му малката дупчица се запълва с течен фотополимер, след което мястото се заглажда и няма никаква разлика с останалата част от зъба. Сякаш никога не е имало зъбно украшение там.

В началото може да усещате камъчето като чуждо тяло, но това чувство отминава още в първите часове след постяването му

На практика може да издържи с години. Има редки случаи, когато пада по време на дъвчене. Това изобщо не е опасно за здравето. Дори да бъде погълнато, диамантчето няма как да бъде усвоено от стомашно-чревния тракт. Поради това просто ще излезе от тялото ти по естествен път.

ЗАПАЗИ СИ ЧАС ЗА ИНКРУСТИРАНЕ

Поставянето на диамант на зъба ще придаде на усмивката ти специална изисканост и уникалност. Ако идеята за такова бижу ти допада, не се колебай, а си запази час още днес. Заедно ще изберем най-подходящия диамант за теб.

безплатен преглед
безплатен преглед

ЗАПАЗИ СИ ЧАС ЗА ИНКРУСТИРАНЕ

Поставянето на диамант на зъба,  ще придаде на усмивката ти специална изисканост и уникалност. Ако идеята за такова бижу ти допада, не се колебай, а си запази час още днес. Заедно ще изберем най-подходящия диамант за теб.